Çerkezköy de bulunan kaliteli ve son derece güvenilir elit eğlence mekanlarımızda çalışmak üzere 18-32 yaş arası, diksiyonu düzgün, güler yüzlü bayan çalışan aramaktayız, huzurlu ve elit mekanlarda dolgun maaşlar sizleri bekliyor !

ulaşım, konaklama, yemek, SSK tarafımızdan karşılanmakta ve tüm sosyal haklarınıza tarafımızdan kesinlikle saygı gösterilmektedir.

deneyimsiz olan, ama çalışıp para kazanmak isteyen bayan arkadaşlarımıza da tarafımızdan bizzat ücretsiz eğitim verilmektedir.

detaylı ve sağlıklı bilgi için bizleri hiç çekinmeden 0539 613 5101 numaralı telefon numarasında 7/24 arayabilir, çağrı bırakabilir, whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. her türlü bilgiyi tarafımızdan edinebilir, ya da anında işe başlayabilirsiniz.

sizler için her türlü imkanı sağlıyor, çalışıp para kazanmanızı temenni ediyoruz.

ortalama ücretlendirmelerde ise şu şekildedir, daha sağlıklı bilgi için iletişime geçmeniz yeterli olacaktır;
bayan kons : 300-550 TL
bayan solist: 350-700 TL
bayan dansçı: 200-500 TL
bayan oryantal: 250 500 TL
salon hostesi: 100-150 TL
günlük, olmak üzere ödemeniz mekanımızda net olarak gerçekleştirilmektedir..

bıraksınlar menajerlik yapmayı, daha işin ne olduğunu bilmeyip ilan yazmaktan aciz, ellerinde iş olmadığı için ne referans, nede bir fotoğraf bile bulamadıkları için, 
ilanlarımızı – resimlerimizi kopyalayan, 
değiştiren menajerlik, danışmanlık, iş kur belgelerine sahip olmayan, ofisi bile olmayıp yada derme çatma 3-5 kuruşluk kiralık ofislerde kendilerince oyun oynayan, 
sahtekarlardan, 
laf cambazlarından, 
dolandırıcılardan, 
çalıştıkları daha doğrusu çalışabildikleri il, mekan, iş sayısı bir elin 5 parmağını geçmeyen, insanları kullanıp değil menajerlik hizmet ajansı sadece kendi ceplerini dolduran konuşma yazmasını bile bilmeyen kişilere karşı sizi uyarmayı sorumluluk biliriz..

not:star menajerlik farkı ile bize sadece bir telefon kadar uzakta olduğunuzu unutmayın.

iletişim:

0 539 613 5101