0 539 613 5101

bayan garson iş ilanları;
gazino bar pavyonlarda kons bayan garson olarak çalışacak bayanlara özel bir ilandır.
gece çalışarak dolgun ücretli iş arıyorsanız doğru adrestesiniz.
bayan garson kons iş ilanları;
gece yevmiyeli iş arayan bayanlara eğlence sektöründe faaliyet gösteren star menajerlik model ajansı en seçkin, pavyon, gazino bar, club, müzikhol gibi mekanlarda iş olanağı ve istihdam sağlıyor.
bayan garson kons iş ilanları sitesi olan konsisara.com
Türkiye geneli tüm illerden gece çalışacak bayan elemanlara, konsluk yapacak kons arkadaşlara bayan garson kons iş ilanları konusunda hizmet ve imkan sunmaktadır.
gece çalışacak kons bayan eleman aranıyor..
sayın bayan arkadaşlar;
belkide bir çoğunuzun hayalidir yüksek gelirli bir işe istihdam etmek.
eğer hem eğlenmeyi hemde para kazanmayı seviyorsanız size güzel haberlerimiz var.
geçmiş senelerde olduğu gibi bu yılında her günü bayan personel eleman alımı yapan
Türkiye’nin en büyük menajer siteleri ve menajerlik ajansları arasında bulunan star menajerlik sürekli kons bayan konsomatris alımı yapmaktadır.
bayan garson kons iş ilanları deneyimli veya deneyimsiz bayan eleman alımını yaparak kadrosunu devamlı genişleten ve elemanlarına en iyi imkanları sunmaya devam eden star menajerlik iş başvurusu yapmak için bir takım kriterlere sahip olmak gerekmektedir.
bunların başında görsellik ve düzgün bir fiziğe sahip olmak ve de belirli bir yaş aralığında olmanızdır ( 18 – 32 yaş aralığı ).
ayrıca güzel konuşuyor ve sohbet etmeyi seviyor olabilmektir.
farklı alanlarda hizmet veren bazı mekanlar personel sıkıntısına çözüm bulamamaktadır
ya da iş arayan bayanlar sağlam ve kazancı yüksek elit bir mekanda iş bulamamaktadır.
bu bağlamda ülkemizde profesyonelce aracılık hizmeti veren
star menajerlik ajansı personel ihtiyacı hisseden mekanlara en iyi bayan elaman temin etmekte ve bulduğu bayan eleman alanında gayet eğitimli ve profesyonel olmaktadır.
diğer taraftan kendisini yetiştirmiş gece hayatında iyi bir kariyer edinmek isteyen bayanlar içinde, istedikleri şehirden en iyi elit mekanlarda iş ortamı sağlayarak en yüksek kazançta çalışabilmeleri için aracılık etmektedir. 
bayan garsonluk işi arayanlar için alanında son derece tecrübeli bayanlar star menajerlik ajansı direktörü Orhan bey ile irtibat kurmakta ve en kaliteli gece kulübünde çalışmak için irtibat kurmaktadır.
gece hayatında iş bulmanın püf noktaları;
ülkemizde birbirinden değerli gazino, pavyon, eğlence merkezi, gece kulübü ve sayamadığımız gece hayatının renkli mekanları bulunmaktadır
bayan garson arayan mekanlar genel olarak star menajerlik ajansı sorumlusu sayın Orhan bey ile irtibat kurarak ihtiyaçlarını iletmektedir,
0539 613 5101 numaralı telefondan hizmet veren Orhan bey eleman ihtiyacı olan mekanla yakından ilgilenerek personel temini yapmaktadır.
bayanların iş başvurularını son derece titiz şekilde araştıran ajans bayanlarda bir takım farklı isteklerde bulunmaktadır, bu istekler mekanlarda iş bulabilmeleri için aslında kriterlerdir. 
bayan garson arayan gazinolar genelde işe alacakları bayanın çekici güzel ve güler yüzlü olmalarını isterler, bunu göz önünde bulunduran Orhan bey bayanların öncelikle 18-32 arasında olmalarına önem verir.
bayanların güzel olmasına, diksiyon arının iyi olmasına, güler yüzlü ve mekanın müşterilerine nazik davranacak biçimde olmasına çok önem vermektedir.
şunu hatırlatmakta fayda vardır ki kaliteli bir mekanı ayakta tutan tek şey güler yüzle müşterilerini karşılayan bayan garsonlar dır.

star menajerlik

model ajansı

iletişim/irtibat;

0539 613 5101